Mesut Ve Hoffenheim

Sezon öncesi hazırlık maçı yaptığımız Hoffenheim'ın, gelip de Bundesliga'ya damga vuracağını hangi birimiz tahmin edebilirdi ki?
İlk 2 hafta sonunda liderlerdi ve halen daha ilk 6'dalar. Bu tip çıkışların daha sonra durduğunu görüyoruz malum. O açıdan bakınca, Hoffenheim eğer kümede kalırsa bile başarıdır.

Bu hafta Werder Bremen'le oynadılar ve 5-4 mağlup oldular. Maç daha 30. dakikada 4-1 Bremen lehineydi. Daha sonra Hoffenheim 4-4 yaptı ama, son haftaların yükselişteki oyuncusu Mesut Özil'in 81'de attığı golle Bremen 5-4 kazanmayı başardı. Mesut 2 gol attı bu maçta.
Şu anda Bundesliga'nın hem en çok gol yiyen, hem de en çok gol atan 2. takımı durumunda Hoffenheim. Böyle giderse her maçları zevk vereceğe benziyor.

Bu maçtaki rakipleri Werder ise, zaten tek başına Bundesliga'nı gol ortalamasını yükselten bir takım. Geçen hafta da biliyorsunuz, 5 attılar deplasmanda Bayern'e. Bu hafta yine 5.
Mesut'a da değinmeden geçmeyelim. Schalke büyük ihtimalle başını taşlara vuruyordur. Mesut bu hızla giderse son durak Bayern diyeceğim ama, Bayern bu durumdayken gitmek ister mi, o da muamma. Daha yükseklere çıkar diyelim o zaman. Bayern de bu hafta Hannover'e yenildi. Klinsmann'ın "suyu ısınıyor".

0 yorum: