2 Saniyede 5 Sayı


Brandon Roy zaten gelişimiyle, yaptıklarıyla sağlam geldiğini müjdeliyordu. Ama bugünden itibaren hem Portland taraftarlarının, hem de normal Nba izleyicilerinin gözünde ayrı bir yere sahip olacak.

Houston'la evlerinde oynadıkları maçta 1.9 saniyede tam 5 sayı üreterek maçı aldı. Toplamda da o zaman diliminde 8 sayı oldu.
Her şey Roy'un 1.9 kala soktuğu şutla başladı. 2 sayı öne geçti Blazers. Ardından kenardan topu oyuna soktu Rockets, ve Yao, normalde o boyda bir oyuncunun yapmaması gereken şekilde orta mesafe fade-away'i soktu! Ama daha beteri vardı ki, o da Roy'un Yao'ya faul yapması ve basket-faul çalınmasıydı. Yani bitime 0.9 kala faulu de sokarsa 1 sayı öne geçecekti Rockets. Soktu da-her zamanki gibi. Ama demek ki her şey bitmemişti henüz. Mola aldılar ve kenardan topu oyuna soktu Portland. Hemen Roy'a çıkarttılar kenardan, o da aldığı gibi gönderdi potaya üçlüğü-ki çizgiden bayağı uzaktaydı. T-Mac el göstereyim mi diye tereddüt etti ve haklıydı da, çok uzak mesafe çünkü. O arada top çembere girdi ve Rose Garden'daki dayılar-teyzeler sarmaş-dolaş oldu, sahada da Pale Trail Blazers. İnanılmaz.

0 yorum: