Hüseyin Altıkıllı ve Akşam Kahvesi

Şimdi değerli okuyucular, sevgili dinleyiciler;
Öncelikle şu başlıktan dolayı bi' özür borçluyum sanırım. Çıkmadı başka bir şey. Gelelim notlarımıza;

-Fener Sevilla'yı yendi. Sevindik, helal olsun falan ancak, içeride yenilen iki gol dışarıda nasıl bir sonuç getirir aşikar. Pek iç açıcı değil. Fenerbahçe taraftarları "Biz bi' kere yendik yeter!" havasındalar ancak farkında değiller ki Avrupa'daki başarısızlıklarının faturasında bu da var + KDV.

-Az önce Shaq'i izledim. Phoenix formasıyla ilk defa. Bu adam Miami'deyken kıçını kaldırmazdı burada (Phoenix gibi bir takımda, anladın sen onu) fast break'te en önde koşan adam oluverdi 4-5 pozisyonda. İşi ağırdan alınca da ortada ne Turiaf kaldı, ne Gasol. Şimdi istatistiklere bakıp bana laga-luga yapmayın. Her şey istatistik değil. Bir kere savunmayı açıyor adam. Uzar gider böyle. Kobe de sakat olmasa n'olacak orasını bilemiyoruz malesef.

-Yarın önemli bir gün. Galatasaray-Leverkusen BayArena'da karşı karşıya gelecekler. Lincoln ve Song yine yedekmiş. Adler de oynayacakmış. Bu "mış" ve "miş"ler, bizim medyamızdan okuduğum için haberleri. Zira Aceto usta değindi, geçen gün Sel"çük" Manav sözde Jimenez röportajıyla ilk 11'i vermiş, göt olmuştu. O 11'i sokaktaki Abdürrezzak'a da sorsan verirdi, noldu? Anüs... Galatasaray'ın gol atması gerekiyor. Atmadan turu geçemez. Cidden. Öyle ya da böyle gol atmak lazım. Penaltılarda da olsa. Osman Tamburacı ustanın yazı başlığını çok beğenmiştim, eğer galip gelirsek başlığım belli. "BayArena oldu BayanArena."

-Şu Hayko büyük adam vesselam.

-2 gündür FM'de Manisaspor'um, herkese tavsiye ederim.

-Burda havalar güllük gülistanlık. Hayırdır inşallah. Güneş filan var dışarıda. 315 gün yağmur olan bir yerde yaşıyorum dikkatinizi çekerim. Şubat 20.

-Yarın televizyonda Heat maçı var, sabah Galatasaray maçı var, Almanca dersi iptal. Gazete zaten yok perşembeleri. Matematik kasıyor ama olsun. Geçeriz inşallah.

-Bu arada yarın Türkiye saatiyle akşam 10'da takas süresi bitiyor. Bugün kazma Spurs Kürt Thomas'ı aldı Seattle'dan. Karşılığında Francisco Elson, Brent Barry, iki tane draft hakkı, bi' de ebesinin amını verdiler. Artest, Maggettee, Bonzi Wells, Mike Miller takas olursa şaşırmayın. Heat takas yapacak gibime geliyor hayırlısı.

-Her tarafım da ağrıyor. Çok da zorlamadım aslında. Bu arada fitnessta kapıda duran kız, sana ve o dar eşofmanımsına hastayım. Haberin olsun.

Hadi kalın sağlıcakla.

0 yorum: