Nba Falan


Nba'de bitime yaklaşık 10-12 maç kaldı. Batı hala karmakarışık. Denver, 50 galibiyet alıp, Play-Off'a gidemeyecek olan Nba tarihindeki ilk takım olabilir. İnanılmaz bir durum bu. Hala şansları var, kovalıyorlar da. Onların Play-Off'ta olmaması çok kötü olur ama, eğer Play-Off'a katılırlarsa da, Golden State'i kesecekler ki, bunu hiç istemem. Golden State, çok ortalığı karıştıracak.

Şu anda 1. New Orleans ile 8. Warriors arasında sadece 0.68'lik bir fark var. Bu kalan az sürede, iki takım da 3'er maçlık galibiyet veya mağlubiyet serileri yaşasa misal, Gs 1., New Orleans 8. olacak, o derece garip şu anda vaziyet.

Şu anda normal sezon bitse, Play-Off manzarası ne olur diye baktım, ve sonuç şu:New Orleans-Golden State, Lakers-Dallas, Suns-Spurs ve Utah-Houston! Yani bunların üçü derbi mahiyetinde eşleşmeler. Hele biri, yani Suns-Spurs erken batı finali, hatta neredeyse "erken final". Bu arada eğer G.State ve Hornets eşleşirse, Warriors Hornets'i yer, ben söyleyeyim. Kimse onların bu çıkışına aldanmasın, Play-Off tecrübeleri çok az. Artı ben de güvenmiyorum onlara çok.

Şu manzarada mesela, Warriors'ın çok çok zorlanmadan Batı finaline çıkma şansı var. Ben isterim açıkçası. Seviyorum onları.

Umarım olabildiğince zevkli bir Play-Off yaşanır bu sezon -görünen o valla- ve mümkün olduğu kadar çok maç izletir bize Ntv ve Ntvspor.
Şöyle düşünelim:Geçen sezonlarda Ntv, Play-Off zamanı haftada 2 maça çıkarıyordu programı. Bu sezon Ntvspor açıldığından beri, normal sezonda bir maç da Ntvspor veriyor. Haftada 2 maç izliyoruz yani. Bu mantık üstünden gidersek, 4, olmadı en az 3 maç izleme olanağı olabilir Play-Off'ta- Nba Tv'si olmayan bünye için tabii ki bunlar.
Bu sezon nasıl bir Play-Off yaşanacağını göz önüne alırsak, olabildiğince çok bunun keyfini çıkarmak istemek de en büyük hakkımız. Olur da umarım.

1 yorum:

Okan Çelik dedi ki...

batıda bunlar olurken bizim takım[minnesota]18 galibiyetle sürünüyor.Bir bakımdan iyi aslında.Draftlara odaklanalım.Gitsin McHale salaa oyuncu falan izlesin ofisinde puro tüttürceene..