Timo


Bu eleman artık özel listemde. Eğer Barça şampiyon olursa, formasını da alacağım. Olmadı Valencia forması alırız.
Piyasaya çıktığından beri takip ederim Hildebrand'ı. Ne zaman temelli milli takımın kalesine geçecek diye de beklerim. Lehmann ve Kahn'ın futbolu bırakmasını geçtim, o arada Hildebrand'a Adler ve Neuer gibi 2 dişli rakip çıktı. Tecrübe eksikleri var belki ama, çok yetenekliler.
Bu sezon başında nihayet Valencia'ya gidebilmişti. Canizares'in kadrodışı bırakılmasından sonra da hepten yerleşti kaleye. Ve kısa Valencia kariyerinin zirvesi de dün akşam gerçekleşti.
Valencia'nın Real'i 3-2 yendiği maçta, skor 2-2 iken çıkardığı toplar kritik ötesiydi. Korkunçtu. Neler neler çıkardı. Biz 2-2'ye şükrederken Arizmendi de 3'ü atınca bayram ettik. Albiol'ün de çizgiden çıkarttığı bir top var.

Anlamıyorum, skoru korumak isteyen takım, neden geri çekilir cümbür cemaat. Al işte dün Valencia da aynı haltı yedi, kalesinde sayısız pozisyon gördü. Bok mu var, normal oyununu oyna. 8 kişiyle savunma yetmiyor mu? Bu adam bir de Hollandalı olacak. Valla futbolculuğu mevzubahis iken şapka çıkartırız ama, hocalığına benim pek olumlu bakışım yok Koeman'ın.

Umarım Euro 2008'de de oynar banko, Hildebrand.

0 yorum: