Yoksa?

Dirk sakatlandı dünkü maçta. Ne kadar yok bilinmiyor henüz. Ve Kidd'in geldiğinden beri Mavs yüzde 5o'nin üstündeki bir takımı bile yenemedi. Rezillik bu.
Alttan da Denver bastırıyor. Böyle düşünürken filan, aklıma şu geldi: İster misiniz Dirk sezonu kapatsın, o arada da Kidd yeteri kadar etkili olamayıp takım Denver'a geçilsin, play-off yapamasın. Neler olur sizce?
Bu arada az önce de Ntvspor'da şunları okudum.

"Hiç böyle bir şey görmedim. Buna benzer bir durum ancak 99 yılda bir yaşanır. Neden bunun bir parçası olmak zorunda olduğumu bilmek istiyorum"

"Şu anda play-off'un dışında gözüküyoruz. Kazanabileceğimizi düşündüğüm son 14 maçımızın 10 veya 11'ini galibiyet hanemize ekleyebilirsek diğer takımları endişelendiririz"

"Tarih, 50 galibiyetin bizi play-off'a taşıyacağını söylüyor. Bu sayının bizim için yeterli olamayabileceğini düşünerek sinirlendiğim günler var, ancak bu tarz şeyleri aklınızdan çıkarabilmek için pozitif düşünme gücünü ön plana çıkarıyorsunuz. Yapabileceğimiz şeyleri yapmalıyız. Bu aşamada elde edebileceğimiz en büyük başarının 50 galibiyet barajına ulaşmak olduğunu düşünüyorum"

Bunları söyleyen George Karl. Adam haklı.
Düşünsenize, sıralama böyle biterse ve, normal sezon sonuna kadar da Denver 50 galibiyete ulaşırsa, bu, tarihte bir ilk olacak. Ve eğer bu olursa, o zaman ortalık çok karışır.

0 yorum: