Spurs-Mavs Maç Notları

-Maçın banttan yayınlanması insanı huzursuz ediyor. Suns maçındaki gibi yenileceğiz sandım. Neyse ki öyle olmadı.

-Maça bombok başladık. Bir dönem fark alıp yürüyecek gibiydi. İzleyemediğim ilkyarının son kısmına toparlamışlar.

-Mavs 2. devreye hızlı girdi ve farkı 10 civarına taşıdı. Spurs skor 54-42 iken düğmeye bastı ve, periyodu 23-4 ile bitirerek, son çeyreğe 7 sayı önde girdi. O seri maçı getirdi Spurs'e.

-3. çeyreğin sonuna doğru Dirk sakatlandı. Çok talihsiz bir pozisyondu. Udoka'ya bloğa çıktı ve inerken de ayağı kısmen Udoka'nın ayağına takılıp esnedi. Umarız çok uzun süre ayrı kalmaz sahalardan.

-Spurs'te şut isabet oranları yerlerde gezindi. 3 yıldız toplamda17/57 attı. Toplamda da 30/91 zaten. Peki nasıl kazandık? Şöyle:bir kere hiç faul kaçırmadık. 23/24 attık. Kaçan tek faul de son dakika içinde Duncan'ın bir atışıydı. Artı benchten gelen oyuncular az da olsa verimli katkı yaptı.

-Finley...0/7 attı. Sıçtı batırdı. Zaten onun oyunda olması gereken son bölümde de Udoka sahadaydı. Eksik kalsın şu ara.

-Kenardan gelip sahayı temizleyen veletlerin üstünde oyuncu isim ve numaralrı yazılı yeşil tişörtler vardı. İyi düşünmüşler. Ya da daha önce başka yerlerde de vardı da, ben yeni gördüm.

-Dallas bu maçtan önce Lakers ve Boston'a yenilmişti. Üst üste 3 büyük yenilgi. Kötü.

-Mavs Kidd geldikten sonra yüzde 50'nin üstünde galibiyet oranı olan takımlara karşı 0-7 idi. Altındakilere karşı da 9-0. Bugün de yenildiler, oldu 0-8. Bu gerçekten rezillik.

-Stack, ne çirkef bir adamdır.

-Suns'a yenilince, elemanlar Shaq'ın gelişinin olumsuz etkilerini filan unutup sevindirik olmuştu. Gaza gelmişlerdi. Eğer bugün yenilsek bunlar da öyle olacaktı. Olmadı.

0 yorum: