Profilo ve Sıçış


Dün izlediğim maçların birinin reklam arasında bir Profilo reklamı. Tam dikkat etmedim nasıl bir şey. Formayı gördükten ve şaşırdıktan sonra önemi de kalmadı zaten. Eleman kafasını dolaba vuruyor filan, üstünde de geçen seneki İnter forması var. Şu yukarıdaki yani.
Bunu almışlar, omuzdan bir beyaz şerit geçirmişler. Nike ve İnter logolarını kapatmışlar. Pirelli logosunu kapatmışlar. Hatta Serie A logosunu bile! Arkada 10 numara duruyor işte. Bir tek bu formanın boyun kısmında Milano logosu ve altında bir şeyler yazıyor. O kısma dokunmamışlar. İtalya bayrağını da kapatırlardı da, onlardaki forma İtalya bayrağı olmayanmış.
Koskoca Profilo, neden böyle bir şey yapar? Bunun Kayseri Erciyes'in oyuncu tanıtımında çakma İnter forması kullanmasından ne farkı var. Neden böyle işlemler, nedir yani. Herhalde "kim anlar lan, amaan" gibisinden davranıyorlar. E madem o kadar büyük kuruluşsun, git kendin bir forma yaptır, üstünde reklam olmasın, oynayana onu giydir. Çok mu zor. Milletin formasını şebek ediyorsun...Şeytan diyor, git kulübe şikayet et.

0 yorum: